Leírás
A konferencia összes előadásának és kerekasztalának felvétele.
- A veganizmus és a növényi alapú élelmiszerek térhódítása a világban
Szöllősi Réka (független élelmiszerpolitikai elemző) - Jó befektetés-e egy vegán ETF?
Gyura Gábor (Magyar Nemzeti Bank) - A vegán forradalom és a nagyvállalatok
Tóth Enikő Boglárka (Nestlé Professional), Burján Csaba (Unilever), Sánta Krisztina (IKEA), Vida Krisztián (The Bridge Bio) - A növényi étrend táplálkozástudományi szemmel
Kiss-Tóth Bernadett (Nestlé Hungária) - Vegánizmus a táplálék-kiegészítők piacán, fenntarthatóság minden szinten
Németh Sándor (BioTechUSA) - A jövő élelmiszerei
Burján Csaba (Unilever & Vegetarian Butcher) - Húsbavágó korszakváltás: Miért és hogyan kezdett el egy húsipari cég növényi élelmiszert gyártani?
Szappanos Péter (Pápai Hús Zrt.) - Pénzügyi lehetőségek növekedni vágyó vállalkozásoknak
Fábián András (Magnet Bank) - Növényi alapú élelmiszerek:Innováció és a növényi termékek jövője a Danone szemszögéből
Várkonyi Beáta (Danone) - Növényi alapú élelmiszereket gyártó hazai kisvállalkozások
Babocsai Zsolt (Viblance), Mészáros Miklós (Vegan Grill), Kiss Enikő (ALL IN natural food), Ulbing István (Vegastar) - Miért érdemes egy étteremnek vegán kínálatot tartani az étlapján?
Kerékgyártó György (Don Pepe), Kovács Zoltán (Napfényes étterem), Papp Péter (Las Vegan’s), Fleck Gábor (Mishto), Zsolnay Gergely (Planteen Food Kft.) - Az első hazai vegán étterem története és tanulságai
Kovács Zoltán (Napfényes étterem) - A flexitáriánus trend jelentősége a fogyasztói társadalomban
Bősze Ákos (Metro) - Garázscégként így kerüld el, hogy a nagyok megegyenek reggelire – Tanulságok a Viblance első 5 évéből
Babocsai Zsolt (Viblance) - Növényi térhódítás: egy nemzetközi tapasztalat
Miyoko Schinner (Miyoko’s Kitchen) - Záró beszéd
Bergovecz László (Magyar Vegán Egyesület)
Értékelések
Még nincsenek értékelések.