fbpx
2021. november 3. Budapest

A Plant Powered Perspectives Magyarország első számú innovatív, növényi alapú élelmiszeripari konferenciája.

Ez az úttörő esemény az üzleti szektor azon szegmensére fókuszál, amely követi, előre mozdítja, és színesíti a növényi alapú trendet Magyarországon.

A változás a szemünk előtt zajlik:

a gyártók, éttermek és élelmiszerláncok egyre inkább felfedezik a növényi alapú konyhában rejlő hatalmas potenciált, és foglalják bele üzleti tervükbe.
A hagyományos, hús-alapú étrendet kihívó újabb irányzatok – mint a flexitáriánus, vegetáriánus és vegán – valamint az újító termékek, húshelyettesítők és növényi alapú fehérjék dinamikus terjeszkedést mutatnak itthon, és a nemzetközi piacokon is.

Az Ön vállalkozása megfelelően felkészült erre a hullámra?

A Plant Powered Perspectives Konferencián válaszokat és inspirációt hozunk a szakma újító szemléletű és a témában jártas szakértőitől, hogy Ön is kiterjeszthesse kínálatát a leginkább innovatív termékekkel.

 

Kinek szól az esemény?

 

  • az FMCG, a HoReCa és a kiskereskedelmi piac képviselőinek
  • élelmiszertermelőknek
  • a húsipar képviselőinek, akik különböző alternatívákat keresnek
  • élelmiszeripari és élelmiszertechnológiai startupoknak
  • élelmiszeripari befektetőknek és újítóknak
  • a jelenlegi trendekkel lépést tartani kívánó intézményeknek
  • annak, aki szívesen követi az aktuális trendeket

 

A konferenciát szimultán tolmács fordítja angol nyelvre. (HUN / EN).

PROGRAM

Regisztráció, kávé, eligazítás

Megnyitó

Piaci- és jogszabályi környezet

A veganizmus és a növényi alapú élelmiszerek térhódítása a világban
Tobias Leenaert (Proveg International

Előadás

A vegánsonka-per
Révész Ildikó/ Pásku Ferenc (827 Kitchen)

Előadás

Hazai és EU-s élelmiszeripari jogszabályok, közös érdekvédelem
Szöllősi Réka/ Nagy Ervin (NÉGYOSZ)

Előadás

Növényi élelmiszerek a közétkeztetésben 
Zoltai Anna/Dávid-Dobos Zsófia (KÖZSZÖV)

Előadás

Kapcsolatépítő kávészünet

Vendéglátás

Növényi-alapú táplálkozás és fenntarthatóság  
Hőgyész Anna (Nestlé)

Előadás

   
Petres Andrea (Unilever Food Solutions)

Előadás

Húsbavágó kérdések  
Szappanos Péter (Pápai Ízek)

Előadás

Várkonyi Beáta (Danone)

Előadás

A növényi élelmiszerek gyártói szemmel
Burján Csaba (Unilever Food Solutions), Tóth Enikő Boglárka (Nestlé Professional) , Szikora Zsolt (BiOrganic), Vida Krisztián (Bridge Bio)

Kerekasztal beszélgetés

Ebédszünet

Élelmiszer előállítás

A HoReCa szektor és a növényi élelmiszerek  
Bősze Ákos (Metro)

Előadás

Miért érdemes vegán kínálatot tartani az étlapon? 
Csapody Balázs (Kistücsök), Papp Márk (Accor Hotels) Páger Zsolt (Hungast/Közszöv), Zsolnay Gergely (The Planteen/ Flow Bistro)

Kerekasztal beszélgetés

Kapcsolatépítő kávészünet

Üzleti növekedés

Hogyan kerülj be a hiperekbe, avagy növényi élelmiszerek a kiskereskedelemben  
Szervezés alatt

Előadás

Vegán és flexitáriánus B2B és B2C közösségépítés  
Péntek Csaba (Vegan Business Circle)

Előadás

Terméket adunk el, de márkát építünk  
Preyer György (Vegazzi/Vegan Sunday Market)

Előadás

100 millió Ft befektetés közösségi tőkefinanszírozással  
Papp Péter (Las Vegan’s) , Szeles Nóra (Tőkeportál

Előadás

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Jelezze részvételi szándékát, vagy tegye fel kérdéseit! 

Közösségi oldalaink