A Plant Powered Perspectives Magyarország első számú innovatív, növényi alapú élelmiszeripari konferenciája.
Ez az úttörő esemény az üzleti szektor azon szegmensére fókuszál, amely követi, előre mozdítja, és színesíti a növényi alapú trendet Magyarországon.
A változás a szemünk előtt zajlik:
a gyártók, éttermek és élelmiszerláncok egyre inkább felfedezik a növényi alapú konyhában rejlő hatalmas potenciált, és foglalják bele üzleti tervükbe. A hagyományos, hús-alapú étrendet kihívó újabb irányzatok – mint a flexitáriánus, vegetáriánus és vegán – valamint az újító termékek, húshelyettesítők és növényi alapú fehérjék dinamikus terjeszkedést mutatnak itthon, és a nemzetközi piacokon is.
Az Ön vállalkozása megfelelően felkészült erre a hullámra?
A Plant Powered Perspectives Konferencián válaszokat és inspirációt hozunk a szakma újító szemléletű és a témában jártas szakértőitől, hogy Ön is kiterjeszthesse kínálatát a leginkább innovatív termékekkel.
Kinek szól az esemény?
az FMCG, a HoReCa és a kiskereskedelmi piac képviselőinek
élelmiszertermelőknek
a húsipar képviselőinek, akik különböző alternatívákat keresnek
élelmiszeripari és élelmiszertechnológiai startupoknak
élelmiszeripari befektetőknek és újítóknak
a jelenlegi trendekkel lépést tartani kívánó intézményeknek
annak, aki szívesen követi az aktuális trendeket
A konferenciát szimultán tolmács fordítja angol nyelvre. (HUN / EN).
PROGRAM
Regisztráció, kávé, eligazítás
Megnyitó
Piaci- és jogszabályi környezet
A veganizmus és a növényi alapú élelmiszerek térhódítása a világban Tobias Leenaert (Proveg International
Előadás
A vegánsonka-per Révész Ildikó/ Pásku Ferenc (827 Kitchen)
Előadás
Hazai és EU-s élelmiszeripari jogszabályok, közös érdekvédelem Szöllősi Réka/ Nagy Ervin (NÉGYOSZ)
Előadás
Növényi élelmiszerek a közétkeztetésben Zoltai Anna/Dávid-Dobos Zsófia (KÖZSZÖV)
Előadás
Kapcsolatépítő kávészünet
Vendéglátás
Növényi-alapú táplálkozás és fenntarthatóság Hőgyész Anna (Nestlé)
Előadás
Petres Andrea (Unilever Food Solutions)
Előadás
Húsbavágó kérdések Szappanos Péter (Pápai Ízek)
Előadás
Várkonyi Beáta (Danone)
Előadás
A növényi élelmiszerek gyártói szemmel Burján Csaba (Unilever Food Solutions), Tóth Enikő Boglárka (Nestlé Professional) , Szikora Zsolt (BiOrganic), Vida Krisztián (Bridge Bio)
Kerekasztal beszélgetés
Ebédszünet
Élelmiszer előállítás
A HoReCa szektor és a növényi élelmiszerek Bősze Ákos (Metro)
Előadás
Miért érdemes vegán kínálatot tartani az étlapon? Csapody Balázs (Kistücsök), Papp Márk (Accor Hotels) Páger Zsolt (Hungast/Közszöv), Zsolnay Gergely (The Planteen/ Flow Bistro)
Kerekasztal beszélgetés
Kapcsolatépítő kávészünet
Üzleti növekedés
Hogyan kerülj be a hiperekbe, avagy növényi élelmiszerek a kiskereskedelemben Szervezés alatt
Előadás
Vegán és flexitáriánus B2B és B2C közösségépítés Péntek Csaba (Vegan Business Circle)
Előadás
Terméket adunk el, de márkát építünk Preyer György (Vegazzi/Vegan Sunday Market)
Előadás
100 millió Ft befektetés közösségi tőkefinanszírozással Papp Péter (Las Vegan’s) , Szeles Nóra (Tőkeportál
Előadás
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Jelezze részvételi szándékát, vagy tegye fel kérdéseit!