fbpx
2021. november 4. Budapest
Tekintse meg a konferencia összes előadását és kerekasztal beszélgetését! 

A Plant-Powered Perspectives Magyarország első számú innovatív, növényi alapú élelmiszeripari konferenciája.

Ez az úttörő esemény az üzleti szektor azon szegmensére fókuszál, amely követi, előre mozdítja, és színesíti a növényi alapú trendet Magyarországon.

A változás a szemünk előtt zajlik:

a gyártók, éttermek és élelmiszerláncok egyre inkább felfedezik a növényi alapú konyhában rejlő hatalmas potenciált, és foglalják bele üzleti tervükbe.
A hagyományos, hús-alapú étrendet kihívó újabb irányzatok – mint a flexitáriánus, vegetáriánus és vegán – valamint az újító termékek, húshelyettesítők és növényi alapú fehérjék dinamikus terjeszkedést mutatnak itthon, és a nemzetközi piacokon is.

Az Ön vállalkozása megfelelően felkészült erre a hullámra?

A Plant-Powered Perspectives Konferencián válaszokat és inspirációt hozunk a szakma újító szemléletű és a témában jártas szakértőitől, hogy Ön is kiterjeszthesse kínálatát a leginkább innovatív termékekkel.

Kinek szól az esemény?

  • az FMCG, a HoReCa és a kiskereskedelmi piac képviselőinek
  • élelmiszertermelőknek
  • a húsipar képviselőinek, akik különböző alternatívákat keresnek
  • élelmiszeripari és élelmiszertechnológiai startupoknak
  • élelmiszeripari befektetőknek és újítóknak
  • a jelenlegi trendekkel lépést tartani kívánó intézményeknek
  • annak, aki szívesen követi az aktuális trendeket
Letölthető program

PROGRAM

9:30 – 10:00

Regisztráció, kávé, eligazítás

10:00 – 10:15

Megnyitó

10:15 – 10:30

A veganizmus és a növényi alapú élelmiszerek térhódítása a világban
Szöllősi Réka (független élelmiszerpolitikai elemző)

Előadás

10:30 – 10:40

Jó befektetés-e egy vegán ETF?
Gyura Gábor (Magyar Nemzeti Bank)

Előadás

10:45 – 11:10

A vegán forradalom és a nagyvállalatok
Tóth Enikő Boglárka (Nestlé Professional), Burján Csaba (Unilever), Sánta Krisztina (IKEA), Vida Krisztián (The Bridge Bio)

Kerekasztal beszélgetés

11:15 – 11:35

A növényi étrend táplálkozástudományi szemmel
Kiss-Tóth Bernadett (Nestlé Hungária)

Előadás

11:35 – 11:55

Vegánizmus a táplálék-kiegészítők piacán, fenntarthatóság minden szinten
Németh Sándor (BioTechUSA)

Előadás

11:55 – 12:15

Networking szünet

12:20 – 12.30

A jövő élelmiszerei
Burján Csaba (Unilever & Vegetarian Butcher)

Előadás

12:30 – 12:45

Húsbavágó korszakváltás: Miért és hogyan kezdett el egy húsipari cég növényi élelmiszert gyártani?
Szappanos Péter (Pápai Hús Zrt.)

Előadás

12:45 -13:00

Pénzügyi lehetőségek növekedni vágyó vállalkozásoknak
Fábián András (Magnet Bank)

Előadás

13:00-13:15

Növényi alapú élelmiszerek:Innováció és a növényi termékek jövője a Danone szemszögéből
Várkonyi Beáta (Danone)

Előadás

13:20 – 14:00

Növényi alapú élelmiszereket gyártó hazai kisvállalkozások
Babocsai Zsolt (Viblance), Mészáros Miklós (Vegan Grill), Kiss Enikő (ALL IN natural food), Ulbing István (Vegastar)

Kerekasztal beszélgetés

14:00 – 15:00

Ebédszünet

15:05- 15:35

Miért érdemes egy étteremnek vegán kínálatot tartani az étlapján?
Kerékgyártó György (Don Pepe), Kovács Zoltán (Napfényes étterem), Papp Péter (Las Vegan’s), Fleck Gábor (Mishto), Zsolnay Gergely (Planteen Food Kft.)

Kerekasztal beszélgetés

15:35- 15:45

Az első hazai vegán étterem története és tanulságai
Kovács Zoltán (Napfényes étterem)

Előadás

15: 50 – 16:10

A flexitáriánus trend jelentősége a fogyasztói társadalomban
Bősze Ákos (Metro)

Előadás

16:10 – 16.40

Networking szünet

16:45 – 17:05

Garázscégként így kerüld el, hogy a nagyok megegyenek reggelire – Tanulságok a Viblance első 5 évéből
Babocsai Zsolt (Viblance)

Előadás

17:05-17:15

Növényi térhódítás: egy nemzetközi tapasztalat
Miyoko Schinner (Miyoko’s Kitchen)

Online előadás

17:15-17:25

Záró beszéd
Bergovecz László (Magyar Vegán Egyesület)

Előadók

Gyura Gábor

Főosztályvezető,
Fenntartható Pénzügyek Főosztály
Magyar Nemzeti Bank

Miyoko Schinner

Alapító, CEO, sikerlistás szerző, séf, televíziós műsorvezető
Miyoko’s Kitchen

Tóth Enikő Boglárka

Kereskedelmi vezető
Nestlé Professional

Kiss-Tóth Bernadett

külső megbízott munkatárs
Nestlé

Burján Csaba

Ügyvezető Igazgató
Unilever Food Solutions

Várkonyi Beáta

Vállalati Kapcsolatok Igazgató Magyarország, Csehország, Szlovákia
Danone

Bősze Ákos

HoReCa Üzletfejlesztési Vezető
METRO Kereskedelmi Kft.

 

Sánta Krisztina

Food Manager
IKEA

Szappanos Péter 

Ügyvezető
Pápai Hús Kft

Fábián András

Vállalatfinanszírozási vezető
MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt.

Szöllősi Réka

Független élelmiszerpolitikai elemző, szakíró

Németh Sándor

Termékspecialista,
Oktatási referens
BioTechUSA

Kerékgyártó György

Operatív igazgató
Don Pepe

Kiss Enikő

Alapító, tulajdonos
ALL IN natural food

Mészáros Miklós

Alapító
Vegan Grill

Babocsai Zsolt

Alapító
Viblance

Papp_Péter

Papp Péter

Társalapító
LasVegan’s

Kovács Zoltán

Tulajdonos, kreatív séf
Napfényes Étterem

Fleck Gábor

Kreatív vegán séf
Alapító, CEO
Mishto

Ulbing István

Brand tulajdonos, fejlesztő
VegaStar

Moderátorok

Galavits Patrik

szakmai moderátor

újságíró
Forbes Magyarország

Puskás-Dallos Péter

házigazda

előadóművész, műsorvezető

Médiapartnerünk

Együttműködő partnereink

Szervezők

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Jelezze részvételi szándékát, vagy tegye fel kérdéseit! 

Közösségi oldalaink

Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, a személyes részvételhez a hatályos jogszabály szerint szükséges bemutatni érvényes covid védettségi igazolványt.

Ebben az esetben a rendezvény automatikusan online felületen kerül megrendezésre, amelyhez a jegyet megvásárlóknak hozzáférést adunk, közvetlenül az esemény előtt.

A jegy ára az online felületre áttérés esetén nem kerül visszatérítésre.

Szerencsére nem maradsz le semmiről – az esemény online formában is élőben követhető lesz. Ehhez a hozzáférést közvetlenül a konferencia kezdete előtt e-mailben eljuttatjuk Hozzád.

A megvásárolt jegy árát nem áll módunkban visszatéríteni.

A rendezvényhelyszín közelében 08:30 – 18:00 között 350 Ft/óra parkolási díj ellenében lehet parkolni a környező utcákban. 

Tömegközlekedéssel egyszerűen elérhető az épület a Bajza utcai M1-es metrómegállóból.

Fontos alapelv nálunk, hogy kizárólag vegán, azaz állati eredetű összetevőktől mentes termékeket engedünk kiállítani a rendezvény időtartama alatt. Ha esetleg nem vagy biztos egyes termékeid összetevőinek eredetében, kérünk, hogy mindenképp ellenőrizd, hogy azok megfelelnek a fenti feltételeknek.

Ez a rendezvény információ-megosztásra, kapcsolatépítésre épít, nem célja a direkt és azonnali értékesítés. Ezért ezen az eseményen árusításra nem lesz lehetőség.

Kapcsolat

Magyar Vegán Egyesület
info@novenyikonferencia.hu
Postacím: 3000 Hatvan, Dembinszky utca 13.

Webdesign: Németh Ádám